Big parties Of The Rainforest Wildlife In South Asia

Wild animals
112 followers
Comments are disabled for this video.
The banyan tree is a fruit, and the fruit is also an excellent food for many species.
Because the banyan tree has been observed to have a wide range of habitats,
including various birds, gibbons, monkeys, large animals such as barking deer, deer, wild boar and others.
Many others like to eat.
The fruit of each banyan tree's yams bears fruit evenly without causing a big taste.
Having many banyan trees tends to make the banyan tree ripen as food for some animals,
helping to create balance in the system, both the environment and the outside.
Many animals eat the fruits of the banyan tree.
These fruits are an important food source for various wildlife,
including birds such as pigeons and miners, as well as fruit bats, squirrels and some primates.
Additionally, insects like wasps and ants are known to be pollinators of banyan trees.
The banyan tree's fruits play a vital role in the ecosystem
by providing food for these creatures and aiding in seed dispersal.
Northern pigtailed macaques play an important ecological role in their habitats.
Their frugivorous diet means that they spread the seeds of dozens of plant species
by swallowing, spitting and dropping them throughout their range.
For some plant species, the process of being digested by these macaques
makes the seeds more likely to germinate after they return to the forest in the macaque's feces,
thereby highlighting the important role these monkeys play in regenerating forest habitat.
This species is primarily frugivorous.
Fruits make up the majority of their diet.
They are known to eat over 100 species of fruit as well as other plant matter,
bird eggs and small animals such as caterpillars.
Northern pigtailed macaques in some rainforests eat some species of stinging caterpillars.
In order to avoid being stung, the macaques first rub the caterpillars either between their hands
or with a leaf to remove the stingers.
After eating it, they rub their hands and mouth to remove any stray stingers.
This is known as extractive foraging, processing food in some way to attain it
slash eat it safely, and is one of the more complex behaviours shown by primates.
Reddish, also known as the brown-breasted hill partridge,
is a species of partridge in the family Fascianidae.
It is found in southwestern China and southeast Asia.
And female birds are similar.
The sides of the face to the chest are reddish-brown.
They prefer to live in low-lying rainforests.
Likes to live in dense forests.
Eat some seeds, worms and small insects feed and breed at the beginning of the rainy season.
Nests in puddles on the floor.
The nest is covered with dry leaves.
It lays about three, five eggs at a time.
Currently, this type of bird is few and hard to find.
From April to August is the breeding season for white-backed quail.
When breeding, male birds will disappear for a period of time.
The female bird finds a suitable spot on the ground and scrapes it until it becomes a puddle.
Bring leaves and grass to support the nest.
They lay eggs and incubate them alone.
About three, five eggs are laid at a time.
They take 21 days to incubate.
When the chicks emerge, the fur will be dry so you can walk.
During this time, the father bird will return to help the mother bird raise the children.
He will scratch to show the food and then come and peck it himself.
In about one, two months, the chicks will be old enough to separate themselves to find food on their own.
They are as big as their parents.
But there were a few red spots on the neck and there were many white spots on the chest, belly and sides.
The skin around the eyes and legs is a dull yellow.
They like to live in groups of about six, twelve,
which are often seen because of the taste and the reason they like to live in dense, dark trees and are highly effective.
To go out to eat, when he is full, he will lie down and rest.
When they are hungry, their diet will include leftover soft salad greens and ripe fruit that will fall in the forest.
It is a bird that has various activities and is active during the day.
Found alone, in pairs or in small flocks, found in mountain rainforests.
It is a bird that flies well.
When there is an enemy or disturbance, it will fly away.
It will fly away at a level lower than the treetops.
And at a considerable distance, then it will go down to the ground again.
At night, it flies up and knocks itself on the branches of tree.
It is a bird that has the habit of defending its territory by crying or crowing,
and attacks like a chicken when the others,
especially those of the same gender entering the territory it occupies.
Thanks for watching my Forest Wildlife channel video. See you again.
Next video, please don't forget to subscribe.
